Hej, jag heter Johanna Hörnell!

Min resa som smyckesdesigner började hösten 2022 då jag behövde en paus från vardagen där jag kunde få skapa och försvinna in i min egna värld. Jag hittade polymerleran av en ren slump när jag scrollade på Instagram och tyckte det verkade som ett roligt och mångsidigt material att pyssla med. Jag bestämde mig för att köpa hem lite lera för att prova på hur det var att jobba med och blev genast förälskad. Sen dess har jag skapat örhängen i massa olika färger och former och jobbar ständigt på nya idéer. 

I januari 2023 startade jag min enskilda firma som jag döpte till Hanami Clay. Jag har ett stort intresse av Japan och ville ha med något från det japanska språket i mitt företagsnamn då jag tycker det är väldigt vackert. Hanami är ett japanskt ord som betyder “Flower viewing” och handlar om att njuta av blommornas skönhet. Och sen är det också kul att ”Hana” uttalas som namnet Hanna vilket är en del av mitt namn 😉

Jag älskar att få pyssla och vara kreativ i mitt jobb och det är dessutom ett stort plus att jag kan få utlopp för många av mina andra intressen genom företaget, så som fotografering, fotoredigering, frontend-utveckling och grafisk design.

Häng med mig på Instagram för att lära dig mer om mig och mitt jobb som smyckesdesigner! ❤️